شهرداری ملایر نیز از این امر مستثنی نبوده به گونهای که به طور میانگین تعداد پروانههای صادر شده در سال 89 به میزان 451 مورد، در سال 90 به میزان 432 مورد، در سال 91 به میزان 429 مورد و در سال 92 به 401 مورد رسید.
علیرضا رضایی در گفتوگو با منطقه همدان، افزود: ساختوساز همواره به عنوان صنعتی پویا در جوامع نقش خود را ایفا کرده است اما در شرایط فعلی رکود بیسابقهای در حوزه ساختوساز در کشور وجود دارد.
وی اظهار کرد: این رکود نه تنها گریبانگیر حوزه ساختوساز شده بلکه به طور مستقیم باعث کاهش درآمدهای شهرداریها در سطح کشور هم شده است چرا که بخش اعظمی از درآمدهای ناپایدار شهرداریهای سراسر کشور به صدور پروانههای ساختوساز وابسته است.
وی ادامه داد: این درحالیست که در سال 93 شهرداری تنها 150 مورد صدور پروانه ساخت داشته است و در نهایت این عدد تا پایان دیماه سال 94 تنها به 62 مورد رسید.
شهردار ملایر اضافه کرد: این روند نزولی تأثیرات زیادی بر درآمدزایی شهرداری ملایر گذاشته اما با وجود این مشکلات با تدابیر اتخاذ شده در شهرداری ملایر این مجموعه در خدمترسانی هرچه بهتر و قویتر مصمم است و پروژههای بزرگ عمرانی همانند تقاطع غیرهمسطح میدان انقلاب را با وجود بار مالی زیاد و با پیشرفت 85 درصدی در دست اجرا دارد.
رضایی به آغاز عملیات نصب گارد ریل و بتنریزی تقاطع غیرهمسطح میدان انقلاب، لاین بلوار محمد ملایری به سمت بلوار شهید بهشتی اشاره کرد و گفت: تسطیح و پاکسازی بلوارهای کریمخان، حاج طوسی، امام رضا محمدملایری و ساخت و نصب لجنگیر برای جلوگیری از آبگرفتگی کانال خیابان شهید نصیری توسط واحد زیباسازی و امور شهری از اقدامات اخیر شهرداری ملایر است.
حذف زوائد بصری و تابلوهای فرسوده شهر ملایر
وی با اشاره به تخریب بافتهای فرسوده و نصب سازه تبلیغاتی توسط واحد زیباسازی حوزه معاونت خدمات شهری برای استفاده از تبلیغات محیطی از اجرای طرح "حذف زوائد بصری و تابلوهای فرسوده" در سطح شهر ملایر خبرداد.
رضایی اظهار کرد: در راستای بهبود سیمای شهری و ایمنسازی معابر شهر، زوائد بصری، تابلوهای فرسوده و غیرمجاز توسط واحدهای سد معبر و زیباسازی از سطح معابر جمعآوری شد.
شهردار ملایر افزود: با استناد به بندهای ضوابط و مقرارت ارتقای کیفی سیما و منظر شهری مصوب شواری عالی شهرسازی و معماری ایران مبنی بر غیرمجاز بودن تابلوهای معرف کاربری با عنایت به مفاد 27 ماده 55 قانون شهرداریها و آئیننامه اجرایی ساماندهی تبلیغات شهر ملایر که در 8 اسفندماه سال 1391 مورد موافقت شواری اسلامی شهرملایر قرارگرفت، واحدهای ذیربط بعد از ابلاغ اخطاریه به واحدهای صنفی بر جمعآوری تابلوهای غیرمجاز در معابر و عدم توجه آنها به اخطارها، اقدام به برشکاری و جمعآوری تابلوهای غیرمجاز کرده است.
وی تأکید کرد: این اقدام برای جلب رضایت شهروندان صورت گرفته و انتظار میرود شهروندان ضمن عدم نصب تابلوهای و پلاکاردهای تبلیغاتی غیرمجاز، در اجرای این طرح همکاری لازم را داشته باشند.
بازسازی ایستگاه موقت جمعآوری زباله
رضایی به بازسازی ایستگاه موقت جمعآوری زباله اشاره و اظهار کرد: ایستگاه موقت، مکانی است که در آن زبالهها از کامیونهای کوچک تخلیه شده و به داخل وسایل نقلیه موتوری بزرگتر بارگیری شده سپس به سوی محل دفن نهایی، حمل میشوند.
شهردار ملایر گفت: این سایت با گذر زمان فرسوده و تخریب شده بود که در همین راستا واحد خدمات شهر و امور شهر اقدام به بازسازی ایستگاه موقت جمعآوری زباله با اعتبار 20 میلیون تومان از اعتبارات داخلی شهرداری عملیاتی شد.
وی خاطرنشان کرد: ایستگاههای موقت زباله، باعث افزایش راندمان جمعآوری زبالهها، کاهش همهجانبه هزینههای حمل و نقل، کاهش مصرف انرژی، کاهش ترافیک کامیونها، در نهایت کاهش آلودگی هوا میشوند و از طرف دیگر باعث صرفهجویی در هزینهها و کاهش مخارج سرویسهای حمل و نقل زباله خواهد شد.
منبع: http://khabarfarsi.com